Gaya Hidup

Jom! Meriahkan Raya Anda Bersama Shopee

Kuala Lumpur – Aidilfitri bakal menjelang tidak berapa lama lagi dan pastinya sambutan pada tahun ini berbeza apabila tiada lagi sekatan dikuatkuasakan kerajaan berbanding dua tahun sebelum ini. Seluruh rakyat Malaysia kini pasti sedang sibuk membuat persiapan menyambut lebaran dengan keluarga tersayang lebih-lebih lagi dapat pulang beraya di kampung.

Antara paling dirindukan pastilah kemeriahan beraya dengan pelbagai gaya, dekorasi rumah dan persiapan lain lagi bagi melengkapkan kenikmatan syawal.

Yang pastinya, platform beli belah dalam talian menjadi tumpuan seluruh masyarakat mencari barangan tanpa perlu bersesak. Demi membantu rakyat Malaysia membeli-belah untuk persiapan hari raya di saat-saat akhir, Raya Bersama Shopee kini menawarkan harga terendah dan promosi terbaik yang sedang berlangsung hingga 5 Mei 2022.

Wah! Ini paling menarik pelanggan Wajib Tahu

Antara yang menarik, Shopee menawarkan penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM5. Pastinya, ini membuatkan anda akan tersenyum dan berbelanja tanpa memikirkan kos penghantaran. Setiap pelanggan hanya perlu tuntut baucar penghantaran percuma dan gunakannya sebelum mendaftar keluar untuk pembelian.

Ada lagi yang menarik, anda boleh menikmati penjimatan melalui Pulangan Tunai Syiling Shopee (coin cashback). Tiada sebarang perbelanjaan minimum, para pelanggan boleh menikmati 100% pulangan syiling (terhad pada RM5) dengan menuntut dan menggunakan baucar 100% Pulangan Tunai Syiling. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan Pulangan Tunai Syiling untuk pembelian biskut Raya di saat akhir.

Seronoknya! boleh menang motorsikal

Kita putar halim… mengimbau kembali kenangan program Roda Impian suatu ketika dulu.

Kali ini, Shopee pun ada segmen Putar & Menang bagi mengumpul tiket emas setiap hari untuk memenangi motosikal Vespa Sprint S 150 dan Jongkong Emas sebagai hadiah saguhati.

Menarik kan.. jadi jangan lepaskan peluang untuk mengumpul tiket emas tambahan bagi mendapatkan peluang yang lebih baik untuk menang!

Serikan wajah pagi syawal dengan SimplySiti  

Betul ke produk SimplySiti ada promosi di Shopee?

Ya… hanya di Shopee, anda boleh menikmati diskaun hingga 10% untuk produk kosmetiknya dan diskaun hingga 30% untuk produk penjagaan kulit mulai sekarang hingga 30 April 2022. 

Anda boleh dapatkan koleksi baharu SimplySiti Pearl Collection dengan layari https://shopee.com.my/simplysiti

Menarik! Pulangan Tunai Syiling Shopee 25% setiap hari di Shopee Mall

Jom! Kita membeli belah di Shopee Mall dan pastinya setiap produk yang ada dijamin 100% tulen daripada pelbagai rangkaian jenama. Tambahan lagi, setiap tawaran dan diskaun diperbaharui setiap hari.

Anda boleh nikmati diskaun sehingga 25% untuk pelbagai jenama dan Pulangan Tunai Syiling Shopee sebanyak 25% juga. Berbaloi-baloi apabila boleh berbelanja sambil berjimat.

Ada lagi! Raikan Raya Bersama Shopee dengan potongan harga hebat daripada 40% jenama kegemaran anda seperti vivo, Watsons, Laneige, Levi’s dan banyak lagi!  Anda juga boleh menikmati tawaran hebat daripada jenama di Shopee Mall seperti Caltex, Dr. Cardin, Gaabor, Grafen, Kitchenz, Logitech, Maserati, MY Mentholatum, MYDIN, Polo Hill, Tealive dan Vinda.

#ShopeeGivesBack

Sempena perayaan Hari Raya, #ShopeeGivesBack dan Shopee Supermarket bekerjasama demi berkhidmat kepada golongan yang kurang berkemampuan. Anda hanya perlu beli Care Box pilihan anda untuk didermakan kepada NGO terpilih. Bagi setiap Care Box yang dibeli, Shopee Supermarket turut akan menderma RM4. Hulurkan sumbangan anda di sini https://shopee.com.my/m/supermarket-raya-specials.

Tawaran menarik daripada ShopeePay dan ShopeeFood

Nak jimat? Mudah sahaja…

Anda hanya perlu membayar menggunakan ShopeePay dan bakal nikmati pulangan tunai RM5 dengan perbelanjaan minimum RM25 di mana-mana stesen Caltex. Dapatkan lebih banyak lagi dengan ShopeePay dan memanfaatkan baucar ShopeePay 1 SEN daripada pelbagai kedai!

Adakah anda bakal berkumpul bersama seisi keluarga serta rakan-rakan pada Hari Raya ini?

Berkumpul bersama kelarga dan teman sambil menikmai juadah lazat dari ShopeeFood. Tak perlu bersusah payah di dapur, tempah sahaja di platform ini dan nikmati penghantaran percuma sepanjang hari.

Untuk tawaran yang lebih menarik, beli ShopeeFood Savings Pass pada 1 Sen bagi mendapatkan lebih banyak diskaun!

Bagi maklumat lanjut mengenai Raya Bersama Shopee, layari https://shopee.com.my/m/raya-sale.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: