Gaya Hidup

Reviu: Zebra Square saji citarasa kampung untuk iftar ramadan 2022

KUALA LUMPUR – Zebra Square Kuala Lumpur dan Grand Pacific Ballroom Evolve Concept Mall menyambut Ramadhan 2022 dengan pelbagai pilihan masakan Malaysia yang menarik bersama-sama dengan hidangan lain sepanjang masa.

Semarakkan semangat Ramadhan bersama keluarga, rakan-rakan dan rakan sekerja anda dan raikan kegembiraan bulan yang mulia bermula dari 7 April hingga 30 April 2022. Tersebar di dua (2) tempat, Zebra Square Kuala Lumpur dan Grand Pacific Ballroom, Evolve Concept Mall dengan kapasiti tempat duduk 300 hingga 400 sehari menawarkan suasana yang sempurna untuk memeriahkan perayaan bulan-bulan mulia bagi umat Islam.

Hidangan Bufet yang disediakan oleh Chef Eksekutif Mohamed Muzaffar dan pasukan belakang tabir yang berdedikasi menganjurkan konsep Bufet. Menyajikan masakan tempatan yang menggoda, hidangan barat yang lazat serta gerai aksi khusus lain di mana Chef melakukan aksi gastronomi tepat di hadapan mata pengunjung yang menyediakan pelanggan perjalanan yang menjanjikan untuk mengujakan selera mereka, menggembirakan selera mereka, menggembirakan deria mereka.

Kemuncak Bufet adalah Kambing Bakar kami yang diperap dengan enak yang sesuai untuk jamuan Ramadhan setiap hari. Selain daripada kambing panggang, Buffet Spread menampilkan Makanan Tradisional Asli Kampung seperti Daging Gulai Utara yang lembut, Ikan Masin Nenas, Ikan Bakar, Ayam Palembang, Kerabu Perut, dan Lempeng Kelapa & Sambal Bilis.

Suasana Tradisional “Kampung” yang kami bawa masuk dan memanjakan serta menyelami satu (1) atau semua 50-an kuih Melayu & Nyonya Tradisional kami serta aneka Puding, Kek, dan pilihan Minuman menyegarkan yang baik.

Setiap tempat menawarkan Harga yang berbeza dengan promosi. Zebra Square KL menawarkan Harga RM125 bersih (Dewasa) dan RM55 (Kanak-kanak/Warga Emas) manakala Grand Pacific Ballroom, Evolve Concept Mall menawarkan harga RM92 bersih (Dewasa) dan RM45 (Kanak-kanak / Warga Emas).

Promosi Early Bird dalam talian dari 1 Mac hingga 31 Mac 2022 menawarkan beli 5 tempat duduk dengan percuma 1 tempat duduk dan sehingga 50. Venue kami yang direka untuk memberikan kemudahan dan keselesaan maksimum untuk setiap majlis bagi memenuhi keperluan yang semakin meningkat bagi sebuah Venue yang baru dan ideal terletak di kawasan bandar bersepadu yang dinamik (Kuala Lumpur & Subang-Shah Alam-Petaling Jaya) ditambah dilengkapi dengan rangkaian penuh perkhidmatan concierge, dalam membina sambungan Wi-Fi, Sistem Audio Visual Canggih, Kemudahan Telesidang, Bilik Taska dan akses tempat letak Kereta Percuma di dalam kawasan itu.

Akses ke Zebra Square Kuala Lumpur dan Grand Pacific Ballroom Evolve Concept Mall disediakan oleh dua (2) stesen MRT & LRT yang berada dalam jarak berjalan kaki untuk kemudahan berulang-alik.

Zebra Square Kuala Lumpur dan Grand Pacific Ballroom Evolve Concept Mall bersedia untuk menjadi pusat perniagaan dan riadah yang luar biasa dengan menawarkan tempat yang ideal untuk sebarang acara kerjasama sama ada besar atau kecil, Perkahwinan, Persidangan atau lain-lain.

Ramadhan Iftar Buffet

7 April – 30 April 2022,

6.00 petang – 9.00 malam

RM125 Dewasa / RM55 [Kanak-kanak/Warganegara]

Promo Early Bird – Beli5Percuma 1Sehingga50

Nikmati Bufet Iftar Ramadan di Zebra Square dengan lebih daripada 50 Hidangan termasuk Kambing Bakar setiap hari. Kami melakukannya hanya untuk anda dan keluarga serta rakan anda yang tersayang.

Untuk tempahan, hubungi 017-570 7039 (Syafiq) / 017-251 6315 (Kay) atau emel info@moderndynamicgroup.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: