Gaya Hidup

The Alley lancar gabungan minuman karamel dan snek Super Ring

Petaling Jaya – The Alley Malaysia telah bekerjasama dengan Malaysia sepanjang zaman snek kegemaran, Super Ring dan melancarkan minuman cheesy yang lazat, Super Cruncheese. The Alley’s Super Cruncheese akan tersedia mulai 15 Ogos dan seterusnya untuk masa yang terhad di seluruh cawangan The Alley Malaysia (tidak termasuk cawangan Genting Highlands) pada harga RM18.90 sahaja.


Super Cruncheese ialah gabungan snek Super Ring, susu, sos karamel dan gula tebu. The minuman kemudiannya dihiasi dengan lebih banyak kepingan Super Ring yang dihancurkan diikuti dengan krim putar gula perang dan dihiasi dengan lebih banyak Cincin Super. Peminat boleh menikmati campuran aroma karamel yang kuat dan susu serta kesedapan dari keju semasa menikmati minuman.

“Apabila anda memikirkan snek kegemaran anda, satu snek popular yang terlintas di fikiran kami ialah yang cheesy
cincin keropok, Cincin Super. Di The Alley Malaysia, kami berbangga dengan asal usul Malaysia kami dan budaya, oleh itu kami menghasilkan minuman pertama kami dengan sentuhan cheesy, Super Cruncheese, untuk memberi penghormatan kepada snek kegemaran kami sepanjang masa, Super Ring. Kami percaya warga Alley akan menghargai gabungan unik Super Ring dengan susu dan karamel untuk dihirup, dinikmati dan dinikmati,” kata Ng Ching Wai, Ketua Pegawai Eksekutif daripada The Alley Malaysia.


Untuk memahami sepenuhnya dan menikmati pengalaman meminum minuman unik ini, peminat perlu menggigit sekeping daripada Cincin Super yang dihiasi di atas, kacau minuman secara sekata tiga hingga lima kali dan sejurus selepas itu, menghirup minuman yang memuaskan. Dengan cara ini keseluruhan minuman Super Cruncheese akan dinikmati cara yang betul dan dalam setiap tegukan.

Super Cruncheese hanya boleh didapati dalam pilihan sejuk dan di semua cawangan The Alley di seluruh Malaysia (tidak termasuk cawangan Genting Highlands) mulai 15 Ogos dan seterusnya pada harga RM18.90 sementara stok masih ada. Peminat boleh juga pratempah di aplikasi mudah alih BANM Alley dari 12 – 14 Ogos dan terima diskaun RM2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: