Sukan

Jom teka dan menang barangan UEFA EURO 2020™

Kejohanan Bola Sepak Eropah (UEFA EURO 2020™) telah membuka tirai secara rasmi pada 12 Jun ini menerusi perlawanan pembukaan antara Turki dan Itali pada jam 3 pagi waktu Malaysia.

Jika dahulu kedai mamak terkenal sebagai tempat tumpuan peminat bola sepak menyaksikan perlawanan dan menyokong pasukan pilihan, tetapi kini segalanya berbeza. Namun, semangat perlawanan tetap membara!

Nanti dulu… jangan risau!

Baru-baru ini sebagai telefon pintar dan penaja rasmi UEFA EURO 2020™, vivo telah melancarkan kempen Untuk Detik-Detik Indah (To Beautiful Moments) bagi meraikan acara yang dinanti-nantikan oleh peminat bola sepak dari seluruh dunia.

vivo ingin mengembalikan keterujaan peminat bola sepak menyaksikan UEFA EURO 2020™, bersama ahli keluarga, rakan-rakan serta peminat bola sepak tanpa gangguan telefon pintar dan paling penting menjadikan masa yang diluangkan bersama lebih bermakna walaupun hanya menonton perlawanan dari kaca televisyen di rumah.

Kempen Untuk Detik-Detik Indah dilancarkan secara rasmi minggu lalu, akan bersiaran di kaca televisyen Eropah, Timur Tengah, Asia Tenggara dan China, juga menerusi Facebook, Instagram dan YouTube.

Lebih bermakna, kolaborasi vivo dan UEFA EURO 2020™ menyaksikan buat pertama kali dalam sejarah, jenama telefon pintar ini bakal menjadi rakan penaja rasmi bagi acara pembukaan dan penutup yang masing-masing bakal berlangsung pada 13 Jun dan 11 Julai 2021.

Kongsi sorakan sebenar dengan peraduan teka dan menang

Memandangkan dunia masih lagi berhadapan dengan ancaman pandemik, kapasiti stadium tidak akan sama seperti dahulu walaupun penonton dibenarkan untuk kembali ke stadium.

Tak jadi masalah, kerana kita mampu cipta stadium sendiri di rumah

Bagi mengekalkan kemeriahan UEFA EURO 2020™vivo ingin peminat bersama-sama membakar semangat dengan menyaksikan perawanan bersama hadiah menarik berupa mercandise UEFA EURO 2020™ .

Anda hanya perlu menjawab soalan mudah Kemudian kongsi di facebook dengan hashtag #EURO2020 #ToBeautifulMoments #CheerNOW #MalaysianewstvXEuro2020.

Peraduan mudah ini bermula 14 jun sehingga 18 jun sahaja.

4 orang pemenang bertuah bakal memenangi Shoulder pocket / Beg/ Key chain/ Tuala / Topi

Jom sertai sekarang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: