Gaya Hidup

KITKAT lancar KITKAT Choco Banana, edisi terhad baharu inspirasi Illumination’s Minions

Kuala Lumpur – KITKAT membawakan beberapa berita menarik untuk semua! Memperkenalkan ciptaan terbaru – edisi terhad KITKAT Choco Banana – berkolaborasi bersama Illumination’s Minions, dari salah satu francais animasi paling berjaya sepanjang masa. Kepada semua peminat KITKAT, datang dan terokai KITKAT Choco Banana yang luar biasa ini dan biarkan snek yang menyeronokkan ini membawa senyuman lebar untuk percutian anda!

The Minions memang terkenal kerana menyukai pisang, yang mencetuskan ilham kombinasi makanan coklat dan pisang yang enak oleh KITKAT, salah satu jenama gula-gula yang paling ikonik di Malaysia. Nikmati setiap gigitan wafer ranggup KITKAT, digabungkan dengan isian rasa pisang yang tersendiri, semuanya dibungkusi dengan coklat susu KITKAT yang sangat halus.

Sejajar dengan pelancaran rasa baru yang menarik ini, KITKAT telah melancarkan pembungkusan koleksi unik yang menampilkan Minions yang digemari. Pembungkusan edisi terhad menunjukkan Minions nakal: Dave, Kevin, Stuart, Phil dan Carl.

KITKAT Choco Banana hadir dalam dua penawaran produk: pek 4-Jari dengan empat reka bentuk unik untuk meningkatkan pengalaman percutian anda, dan Multipack yang mengandungi lima keping 2-Jari dengan dua reka bentuk asli untuk dipilih untuk dikongsi dan dinikmati bersama rakan dan keluarga .

Bukan itu sahaja! Terdapat juga barangan eksklusif KITKAT x Minions yang boleh dibeli; terdiri daripada keychain LED edisi terhad, yang terdapat dalam lima reka bentuk yang boleh dikumpulkan, serta sarung tangan dapur yang menyeronokkan dan terdapat dalam dua reka bentuk; pelengkap yang hebat untuk mana-mana pengembaraan memasak yang mungkin dijelajahi oleh peminat KITKAT dengan KITKAT Choco Banana. Hadiah dengan pembelian ini boleh didapati secara dalam talian di Kedai Rasmi KITKAT di Lazada dan Shopee dan di kedai runcit terpilih.

KITKAT Lazada Flagship Store: https://www.lazada.com.my/shop/kitkat-official-store

Sambil menikmati varian rasa serba baru ini , KITKAT juga mengajak peminat untuk sibuk di dapur dan mencipta pencuci mulut kegemaran mereka atau mengembangkan resipi baru menggunakan perisa baru KITKAT ini. KITKAT telah menyiapkan dua resipi hebat dengan rasa edisi terhad ini.

Untuk maklumat lebih lanjut, log masuk ke www.facebook.com/KitKatMalaysia dan www.instagram.com/KitKatMalaysia

Letakkan senyuman lebar untuk berehat dan pergi pisang dengan kebaikan pisang ini hari ini!

Selamat berehat, KITKAT!

#KITKATMalaysia #KITKATChocoBanana #KITKATEasyRecipeasy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: