Gaya Hidup

OnePlus Nord Telefon Pintar 5G Terbaik pada 2020 di Shopee Mall

Petaling Jaya – OnePlus Malaysia mencapai hasil yang luar biasa dengan OnePlusnyaNord yang dilancarkan minggu lalu. Peminat Malaysia telah menyatakan cinta mereka terhadap OnePlusperanti dan menjadikan OnePlus Nord sebagai telefon pintar 5G terlaris No.1 pada tahun 2020 di Shopee Mall dan penjualan satu hari tertinggi No.1 di OnePlus pada tahun 2020.

“Terima kasih kepada semua peminat atas sokongan anda terhadap OnePlus Malaysia, ini adalah hasil yang luar biasa bagi kamimenjadi telefon pintar 5G paling laris No.1 pada tahun 2020 di Shopee Mall.

OnePlus juga telah mencapai 4750% peningkatan unit harian yang dijual pada tahun 2020. Kami akan terus membawa lebih banyak pengalaman pengguna terbaik telefon pintar ke pasaran untuk mengucapkan terima kasih kepada peminat kami, ”kata OnePlus Nord Malaysia Team.

Peminat yang berminat untuk mendapatkan OnePlus Nord mereka (8GB + 128GB) boleh mengunjungi Kedai Rasmi OnePlus di Shopee atau mereka juga boleh mendapatkan peranti tersebut melalui semua Penjual Sah OnePlus.

Kepada mereka yang lebih suka membeli OnePlus Nord Infinite Joy Bundle yang disertakan dengan OnePlus Nord (12GB + 256GB) serta OnePlus Buds, ia boleh didapati di Shopee pada harga RM2,399.

OnePlus Nord tersedia dalam dua warna, iaitu Blue Marble dan Gray Onyx. Ia boleh didapati dalam duavarian, 8GB + 128GB dan 12GB + 256GB. Kamera Nord sesuai untuk kapal induk yang dilengkapi dengan sensor Sony IMX586 48 megapiksel dan baterinya menyokong Warp Charge 30T, yang dapat mengisi semula bateri 4100 mAh dari kosong hingga 70% hanya dalam setengah jam.

Untuk maklumat terkini dan ketersediaan lebih lanjut, nantikan Instagram rasmi OnePlus Nord

(@ oneplus.nord.my) dan www.oneplus.com/global/nord-my.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: