Gaya Hidup

Hisense Malaysia lancar 3 produk baharu lebih inovatif

Petaling Jaya – Rakan rasmi UEFA EURO2020, Hisense Malaysia baru-baru ini melancarkan tiga produk yang mampu meningkatkan kualiti hidup dan memaksimumkan kemudahan pengguna di
kehidupan seharian mereka.

Hisense Malaysia membawakan model baru TV 4K ULED, 4 Door Inverter Fridge dan penghawa dingin Inverter R32 .

“Integriti, Inovasi, Fokus Pelanggan, dan Kelestarian selalu menjadi elemen penting di Hisense. Kami berusaha untuk kembangkan produk penjimatan tenaga yang paling mesra alam dengan persekitaran yang dapat memberikan pengalaman yang terbaik untuk pengguna kami pada masa yang sama.

Kami berharap semua orang dapat menikmati kediaman terbaik dengan perkakas dari kami dalam tempoh ini kerana kami berpendapat bahawa penting bagi kami untuk mempunyai kehidupan yang berkualiti dan sihat sekarang lebih dari sebelumnya, ”kata William Li, Pengarah Urusan Hisense Malaysia.

4K ULED TV

Penyelesaian 4K yang benar-benar komprehensif yang memberikan gambaran yang lebih jelas dan terang pada skrin TV yang lebih besar, sementara Hi-View Engine membolehkan proses grafik yang lebih pantas untuk mengoptimumkan kualiti gambar dan keseluruhan pengalaman menonton.

ULED TV dengan Quantum Dot Color mampu menghasilkan lebih daripada 1 bilion warna warna dan menghasilkan lebih luas pelbagai warna dan warna. Ini memberi pengguna kualiti gambar dan pengalaman menonton terbaik dengan memasukkan ciri-ciri seperti Full Array Peredupan Tempatan (180 zon), Teknologi Quantum Dot serta Gamut Warna Lebar. Lebih-lebih lagi, versi 4 OS Hisense VIDAA telah dirancang dalam antara muka yang lebih mesra pengguna yang akan dilayari dengan mudah.

Dolby Vision HDR yang diilhamkan oleh teknologi pawagam menjadikan semua orang dapat menikmati hiburan dramatik di rumah yang lebih hebat.

Selain menonton program TV dengan menggunakan TV ULED, pemain juga boleh menikmati mod permainan yang merupakan antara input dan reaksi terhadap perkembangan di skrin yang penting untuk permainan pantas dan kompetitif.

Manakala MEMC (Perkiraan Gerakan dan Gerakan Teknologi kompensasi) digunakan untuk menganalisis keluk bergerak dan menjadikan keseluruhan gerakan lebih lancar. Penggemar sukan juga dapat merasai tindakan yang sangat mendalam dalam mod sukan di mana ia menawarkan komprehensif sistem peningkatan gambar dan suara yang direka khas untuk pengaturcaraan sukan.

TV ULED membolehkan pengguna untuk merasakan suara sinematik yang sebenar dengan pembesar suara depan yang bersepadu dengan menggabungkan Dolby Atmos dan JBL Sound Solution, dan reka bentuk tanpa bezel mendorong ujung ke ujung baru untuk memberikan pengalaman menonton yang menyeronokkan.

Peti sejuk inverter 4 pintu

Model baru 4 Door Inverter Fridge direka dengan Metal-Tech Cooling yang membuat dinding belakang peti sejuk yang dilapisi keluli tahan karat, yang disediakan udara sejuk diagihkan secara merata dari dalam ke luar.

Sementara pembeku mampu melakukan fungsi pembekuan cepat untuk pengguna menggunakan sementara mengekalkan vitamin dalam makanan.

Terima kasih kepada teknologi Dual-Tech Cooling, yang mempunyai dua penyejat bebas untuk menjaga suhu tiga bilik, yang menjadikan suhu suhu lebih tepat. Sementara Triple Zon suhu menyediakan pilihan percuma dari Peti Sejuk (2-8 ℃) hingga Pilihan Segar Saya (-18-5 ℃) dengan mudah.

Jangan bimbang dengan suara peti sejuk kerana ia dilakukan dengan operasi kebisingan yang rendah (& lt; 45dB), memberi pengguna ketenangan persekitaran. Lampu LED Lembut mencerahkan bahagian dalam peti sejuk, sementara teknologi pemampat penyongsang membantu menjimatkan tenaga yang dapat ditingkatkan suhu yang lebih stabil dalam memanjangkan jangka hayat peti sejuk dan menjimatkan kos.

Penghawa dingin inverter R32

Hisense selalu menjadi pakar dalam teknologi penyaman udara. Sejak tahun 1997, Hisense telah mengeluarkan penyaman udara inverter pertama di China, menduduki tempat No.1 dalam penjualan penghawa dingin inverter selama beberapa dekad.

Penghawa dingin inverter R32 yang baru dilancarkan tersedia dalam dua kapasiti, 1.0HP (AI10TUGS) dan 1.5HP (AI13TUGS). Ia dinilai 5-Bintang Penarafan Tenaga dengan penggunaan tenaga 40% lebih sedikit berbanding produk penarafan tenaga 2 bintang konvensional.


Penjana Plasma mengurangkan pencemaran udara, membunuh hingga 90% bakteria dan kuman di udara. Ia mengoptimumkan kualiti udara yang akan mengekalkan persekitaran rumah yang sihat yang membawa kesan positif dalam jangka masa panjang. Cukup dengan menekan satu butang untuk mengaktifkan Smart Mode, ia dapat memulai operasi logik kabur yang akan memberikan a
persekitaran yang selesa untuk dinikmati pengguna.

Sensor pada alat kawalan jauh tanpa wayar pintar untuk merasakan suhu di sekitarnya dan menyesuaikannya suhu dengan sewajarnya. Butang Penyejuk Super membolehkan pengguna merasakan udara sejuk segera setelah seharian keluar di bawah sinar matahari. R32 mesra alam kerana mempunyai penipisan ozon yang lebih rendah serta kecekapan penyejukan yang lebih baik untuk dikurangkan kesan terhadap pemanasan global semasa beroperasi dengan penggunaan kuasa yang lebih rendah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: