Gaya Hidup

Ceriakan perjalanan ‘Balik Kampung’ anda dengan Galaxy Buds2

Balik kampung~! Oh, oh, oh balik kampung~! Adakah anda teruja untuk pulang ke kampung untuk sambutan Hari Raya?

Di Hari Raya yang akan datang ini, kita sekali lagi akan merasai penghijrahan ke kampung halaman. Sama ada anda pulang dengan kapal terbang, kereta api atau kereta, anda pasti akan menghadapi kesesakan jalan raya dan saat yang membosankan tanpa sebarang aktiviti. Jadi, bekalkan diri anda dengan sepasang Galaxy Buds2 untuk memastikan anda terhibur sepanjang perjalanan.

Masa yang menyeronokkan bermula dengan menekan butang main. Sama ada muzik, drama bersiri atau permainan, ia pasti boleh mengubahkan mood anda semasa berulang-alik jauh. Dengan Galaxy Buds2, setiap pengalaman audio akan ditala mengikut citarasa anda, membolehkan anda menyelami hiburan anda dengan selesa tanpa gangguan. Ini semua berkat ciri Active Noise Cancelling yang mengagumkan yang menapis bunyi luaran, dan Dynamic Two-Way Speakers – woofer dan tweeter – yang menawarkan enam tetapan penyamaan berbeza – Normal, Bass Boost, Soft, Dynamic, Clear, Treble Boost – di mana anda boleh menemui nada anda sendiri dan menikmati pendengaran bunyi yang mantap!

Apabila anda memiliki sepasang Galaxy Buds2, perkara yang anda lakukan selalunya akan serupa. Oleh itu, Samsung telah menyediakan pintasan kepada tindakan biasa pengguna untuk akses yang lebih mudah. Berikut adalah beberapa perkara yang perlu anda ketahui supaya anda boleh menikmati hiburan ‘balik kampung’ anda dengan cepat! Dengan hanya menekan lama pada Earbuds anda – Spotify Tap , anda boleh mengisyaratkan muzik daripada Spotify serta-merta! Dan, apabila anda menyambungkan Galaxy Buds2 ke Galaxy Watch4 anda, anda boleh menikmati kemudahan mengawal tetapan audio anda dengan hanya satu ketikan juga, pada ciri Buds Controller.

Apa yang lebih teruk daripada terperangkap dalam kesesakan jalan raya? Apabila alat hiburan anda kehabisan bateri atau rasa tidak selesa sepanjang perjalanan? Kedua-duanya. Dengan Galaxy Buds2, anda boleh meneruskan perjalanan yang jauh dengan tenang. Direka untuk muat dengan selesa di telinga anda sepanjang hari, Galaxy Buds2 adalah bulat, bersaiz padat, ringan dan dikuasakan dengan kapasiti bateri 472mAh. Dengan sekali cas 4 , Galaxy Buds2 boleh bertahan sehingga 5 jam apabila ANC dihidupkan, dan sarung pengecas boleh meningkatkan lagi kuasa bateri sehingga 20 jam! Selesa dan mudah untuk perjalanan jauh, Galaxy Buds2 tanpa wayar adalah hadiah Raya yang ideal untuk anda dan orang tersayang anda pada musim perayaan ini.

Kempen Impian Raya Bersama
Jadikan pengalaman membeli-belah Raya anda lebih seronok dan bermakna – Samsung Malaysia memberikan hadiah eksklusif bernilai sehingga RM1,200,000 dalam Kempen Impian Raya Bersama, mulai hari ini hingga 15 Mei 2022! Rebut peluang ini dengan membeli Siri Galaxy Buds dan anda mungkin boleh menjadi salah seorang yang bertuah untuk membawa pulang beberapa hadiah hebat!

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen Impian Raya Bersama, sila layari:
https://www.samsung.com/my/offer/2022-impian-raya-bersama/mobile/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: