Gaya Hidup

Serlahkan kemahiran bermain permainan di Galaxy S22

Kuala Lumpur – Sentiasa menolak sempadan dalam membuat telefon pintar terbaik untuk disesuaikan dengan keperluan anda, Samsung kembali dengan Siri Galaxy perdana mereka – Samsung Galaxy S22! Memeriksa hampir semua kotak untuk spesifikasi teratas dan perisian penuh ciri yang disokong secara meluas digabungkan dengan perisian yang paling berkuasa chipset setakat ini – ia sememangnya peranti yang sesuai untuk pemain yang bersemangat.

Sama ada anda seorang pemain gemar yang menghabiskan masa berjam-jam di Call of Duty atau peminat muzik mengetik ke irama lagu kegemaran anda di BeatStar, anda boleh mengharapkan Samsung Galaxy S22 untuk meningkatkan tahap anda pengalaman permainan.

Sebagai permulaan, seperti yang biasa berlaku dengan peranti Samsung, skrin Galaxy S22 adalah besar. 6.1 inci
Paparan Super AMOLED 2X 1 , dengan kecerahan puncak 1,300 nits 2 , adalah terang dan mudah dilihat dalam
siang hari. Galaxy S22 menyegarkan pada 120Hz, membolehkan pemain menikmati permainan ultra-lancar tanpa
kependaman dan gerakan kabur – bersama-sama dengan pengalaman yang menggembirakan terima kasih kepada skrin yang mengasyikkan yang boleh cetuskan deria anda dan menghidupkan permainan anda.

Pek Galaxy S22 dalam cip pemproses 4nm terkini – menawarkan sambungan yang lebih baik kepada anda dengan fps yang lebih tinggi, memberikan anda pengalaman permainan yang dioptimumkan yang akan membawa anda kepada kemenangan. Pemain berat melakukannya tidak perlu risau tentang peranti menjadi panas sambil bergantung pada kuasa mudah alihnya untuk penat lelah anda permintaan permainan kerana sistem penyejukan revolusionernya yang boleh menghilangkan haba dengan lebih cekap berbanding sebelum ini sebelum ini!

Selain itu, umur panjang juga sama pentingnya terutamanya apabila anda menghabiskan sebahagian besar masa anda permainan pada telefon anda. Anda tidak perlu bimbang tentang telefon anda mati pada anda di tengah-tengah pertempuran yang serius – dengan bateri 3,700mAh tahan lama 3 , ia boleh bertahan sepanjang hari. Jika anda sedang berlari kuasa rendah, peranti menyokong pengecasan pantas sehingga 25W 4 yang membolehkan peranti anda dicas semula dalam masa yang singkat.

Telefon pintar adalah mesin permainan yang semakin cekap dalam hak mereka sendiri. Dan Samsung Galaxy
S22, tidak terkecuali – ia akan menghadapi sebarang permainan yang anda lemparkan!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: