Gaya Hidup

Pavilion Bukit Jalil rai pembeli dengan ‘Meriah Raya Bersama Garfield’

Kuala Lumpur – Pavilion Bukit Jalil memulakan perayaan Raya musim ini dengan sambutan ‘Meriah Raya’ yang menarik dengan kerjasama Nickelodeon’s Garfield. Mulai sekarang hingga 25 April 2023, pembeli boleh meraikannya dengan ikon kucing dan budaya pop yang paling digemari di dunia, Garfield, yang menyambut Ulang Tahun ke-45 tahun ini, sambil menerokai hiasan Hari Raya yang hebat dipadankan dengan persembahan dan aktiviti yang menghiburkan, membeli-belah yang meriah dan santapan yang lazat. di lebih 400 kedai bersama keluarga dan rakan serta penebusan perayaan edisi terhad eksklusif.

Hadir merasmikan pelancaran Sambutan ‘Meriah Raya’ ialah Encik Shahrin Mokhtar, Pengarah Bahagian Pembangunan Pakej, Pelancongan Malaysia; Datuk Lee Whay Hoong, Pengarah Regal Path Sdn. Bhd; Dato’ Joyce Yap, Ketua Pegawai Eksekutif Peruncitan, KLPSB; Cik Kung Suan Ai, Pengarah Pemasaran, KLPSB; Encik Dennis Tan, Naib Presiden, Jenama dan Pemasaran Runcit, Produk Pengguna Paramount Asia; bersama penyewa, pembeli dan 120 kanak-kanak dari rumah dan rumah anak yatim di sekitar Bukit Jalil termasuk Surau Mustaqim PPR Pinggiran Bukit Jalil, Pangsapuri Sri Rakyat Bukit Jalil dan PPR Bukit Jalil.

‘Pavilion Bukit Jalil tahun ini mempersembahkan sambutan ‘Meriah Raya’ yang melambangkan kemeriahan dan semangat masyarakat Malaysia sejati yang bersatu dalam perayaan. Dengan lebih 400 campuran runcit yang bertenaga, Pavilion Bukit Jalil telah cepat mendapat populariti sebagai kedudukan di rantau ini sebagai destinasi membeli-belah dari segi F&B, riadah bandar dan runcit. Bersama rakan kongsi dan penyewa kami, kami mengucapkan ‘Selamat Menyambut Ramadan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri’ kepada semua, kata Dato’ Joyce Yap, Ketua Pegawai Eksekutif Peruncitan Kuala Lumpur Pavilion Sdn. Bhd., Perancang Runcit Pavilion Bukit Jalil.

Dengan Ramadhan bulan puasa dan muhasabah diri. Pavilion Bukit Jalil menekankan kepentingan memberi kembali kepada masyarakat dengan lebih 5,000 paket Milo disumbangkan kepada penunggang e-hailing dan penghantaran makanan serta rumah anak yatim dan rumah untuk warga emas di sekitar komuniti Bukit Jalil.

MERIAH BERSAMA GARFIELD

Pembeli boleh menerokai Gelanggang Pusat Pavilion Bukit Jalil yang diilhamkan oleh suasana Hari Raya yang meriah di mana mereka boleh merakam gambar dengan latar belakang yang cantik dan bertemu Nickelodeon’s Garfield – salah satu kucing paling ikonik di dunia dalam perniagaan pertunjukan.

Dennis Tan, Naib Presiden, Jenama & Pemasaran Runcit, Paramount Consumer Products Asia berkata, “sepanjang tahun ini, pangkalan peminat Garfield terus berkembang dan berkembang. Kami teruja untuk memulakan sambutan ulang tahun ke-45 kami yang pertama di seluruh Asia Tenggara dengan acara istimewa ini bersama-sama dengan Pavilion Bukit Jalil! Kami berharap semua aktiviti menarik ini akan menambahkan lagi perayaan Raya dan menyerlahkan Garfield dalam diri semua orang!”

Selain dapat mengambil gambar dengan 3 arca comel dan 6 pemasangan watak Garfield bersaiz nyata berbeza sehingga 8 kaki tinggi, pembeli juga boleh mengadakan sesi bertemu dan salam dengan Garfield pada pukul 2 petang dan 6 petang setiap Sabtu dan Ahad mulai 26hb. Mac dan seterusnya dengan perbelanjaan minimum RM100 di seluruh pusat membeli-belah.

Pembeli akan dapat melayari tawaran perayaan yang unik di Pasar Meriah Raya di Centre Court, Aras 2 yang menampilkan gerai seperti duluKINI, GIFTOLOGI, The Body Shop, Krispy Kreme, Diamond Dotz, Yuniku, DUBAI by Food Republic dan banyak lagi untuk melengkapkan belanja raya.

Untuk masa terhad dari sekarang hingga 25 April 2023, pembeli akan dapat berbelanja dan diberi ganjaran dengan hadiah edisi terhad eksklusif seperti;
– Paket Hijau Garfield ‘Meriah Raya’ – dengan perbelanjaan minimum RM100 dalam satu resit
– Beg Tote Garfield ‘Meriah Raya’ – dengan perbelanjaan minimum RM300 dalam satu resit
– Baucar Beli-belah RM50 – dengan perbelanjaan minimum RM500 dalam satu resit
Selain itu, penebusan menggunakan resit daripada jenama kediaman & kediaman terpilih termasuk LG Puricare, Hooga, Epitex, HOHM, duluKINI, Iconfraft, Nitori dan More Design layak mendapat Cabutan Bertuah Meriah Tambahan untuk memenangi baucar beli-belah sehingga RM50.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: