Gaya Hidup

Rizman Ruzaini rai pelanggan Celcom baucar RM50

KUALA LUMPUR – Koleksi Raikan Raya Bersama pereka fesyen Rizman Ruzaini menawarkan hadiah istimewa iaitu baucar Celcom bernilai RM50 kepada pelanggan.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Rizman Nordin berkata, pihaknya mahu melihat lebih ramai rakyat Malaysia menggayakan koleksi pakaian mereka di Hari Raya nanti.

Katanya, tawaran berkenaan berlangsung dari 4 hingga 21 April 2023.

“Pembelian boleh dibuat menerusi laman sesawang rasmi Rizman Ruzaini dan pelanggan hanya perlu memasukkan kod khas iaitu RAYARRXCELCOM untuk membolehkan mereka menikmati diskaun berkenaan.

Baucar bernilai RM50 diberikan kepada semua pelanggan Celcom yang berdaftar untuk mereka membeli barangan daripada koleksi RR Raya 2023. Pembelian boleh dibuat menerusi laman sesawang rasmi Rizman Ruzaini iaitu www.rizmanruzaini.my. Pelanggan hanya perlu memasukkan kod khas iaitu RAYARRXCELCOM untuk membolehkan mereka menikmati diskaun berkenaan.

Selain daripada pembelian secara online, pelanggan juga boleh membeli secara terus di tiga RR Pop Up Booth yang terletak di Central I-City, Shah Alam, Fahrenheit88, Kuala Lumpur dan Komtar JBCC, Johor Bahru. Mereka hanya perlu menunjukkan bukti kod baucar tersebut menerusi aplikasi Celcom daripada telefon bimbit mereka. Tawaran ini berlangsung dari 4 hingga 21 April 2023.

Tambahnya lagi, “Kami sentiasa membuka pintu untuk sebarang jalinan kerjasama dengan mana-mana syarikat korporat yang melihat jenama kami sebagai satu label berkualiti dan dipercayai dan Celcom antara syarikat gergasi yang memilih Rizman Ruzaini untuk jalinan kerjasama sempena Aidilfitri ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: