Sukan

Al-Ikhsan Lancar ‘Liverpool FC Champions Range’

Petaling Jaya – Peruncit barangan sukan nombor satu di Malaysia, Al-Ikhsan Sports yang juga merupakan rakan niaga rasmi dan eksklusif bagi pasukan Liverpool, telah melancarkan koleksi juara: ‘Liverpool FC Champions Range’.

Kewujudan Liverpool FC Champions Range adalah sebagai tanda meraikan kejayaan skuad bimbingan Jurgen Klopp itu menjuarai saingan Liga Perdana Inggeris (EPL) 2019/20 yang mana The Reds telah menjulang trofi tersebut pada awal pagi tadi.

Antara barangan koleksi yang boleh didapati di Liverpool FC Champions Range itu ialah baju t-shirt, bendera, skaf, rantai kunci, cawan sebagai tanda memperingati detik bersejarah buat pertama kali sejak EPL mula diperkenalkan pada musim 1992/93.

Dalam perkembangan sama, Al-Ikhsan juga telah melancarkan ‘Liverpool FC Champions Tees’ dalam satu majlis yang diadakan di Football Republic Sunway Pyramid. T-Shirt kenangan itu boleh didapati dalam dua warna itu merah dan hitam.

Majlis tersebut diserikan dengan kehadiran tetamu istimewa Menteri Kewangan, YB Tengku Dato’ Sri Zafrul Tengku Abdul Aziz dan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd dan Football Republic, Vach Pillutla.

Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd telah menjadi rakan niaga rasmi di Malaysia buat Liverpool FC pada April 2019.

Sejak daripada itu, para penyokong Liverpool di tanah air boleh mencari barangan eksklusif kelab tersebut seperti jersi, t-shirt, beg dan pelbagai barangan berkaitan The Reds di 45 cawangan Al-Ikhsan dan Football Republic yang terpilih di seluruh negara.

Selain daripada boleh mendapatkan barangan Liverpool FC Champions Range serta Liverpool FC Champions Tees di outlet yang terpilih, para peminat juga boleh mendapatkan koleksi tersebut secara dalam talian di www.al-ikhsan.com.

Dapatkan barangan Liverpool kegemaran anda sekarang! Harga bermula RM29.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: