Sukan

Al-Ikhsan Sports lancar jersi adidas Manchester United musim 2020/21

PETALING JAYA – Peruncit Sukan nombor 1 Malaysia, Al-Ikhsan Sports telah melancarkan jersi rasmi adidas Manchester United musim 2020/21.

Adidas dan Manchester United hari ini mempersembahkan kit musim baru 2020/21, yang menampilkan corak ‘legenda hijau bumi’ yang direka halus, terdiri daripada reka bentuk yang dilukis dengan tangan dan di cat.

Pallete warna gelap kontra dengan aksen putih bersih yang memberi penampilan serba boleh dan kontemporari. Ianya direka dengan pertimbangan para penyokong kelab terkenal.

Imej yang menampilkan pasukan lelaki dan wanita memakai baju baru memperlihatkan semangat pasukan yang jitu.

Walaupun perjalanan ke perlawanan bola sepak tidak mungkin dilakukan, adidas dan United menyedari betapa pentingnya pasukan legenda ini mengikuti dan menantikan hari ketika mereka sekali lagi dapat didengar dengan kuat di mana sahaja pasukan bermain.

Acara ini dilancarkan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Sukan al-ikhsan, Encik Vach Pillutla dan tetamu kehormat Datuk Seri Irmohizam.

Sehubungan dengan itu, upacara menandatangani Memorandum Persefahaman (MOU) dengan Kelab Penyokong Manchester United diadakan di republik Bola Sepak, Sunway Pyramid.

Kit musim Adidas MU 20/21 boleh dibeli di kedai secara rasmi hari ini dengan harga RM300, di Football Republic dan 60 gerai Sukan Al-Ikhsan terpilih. Anda juga boleh dapati di http://www.al-ikhsan.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: