Gaya Hidup

realme 7 Pro capai jualan tertinggi di Shopee

realme Malaysia telah mencapai satu lagi hasil yang mengagumkan dengan realme 7 Pro terbaru menerusi penjualan e-dagang di Shopee pada September 2020.

realme 7 Pro diiktiraf sebagai Telefon Pintar Julat Terbaik yang terlaris pada bulan September 2020 (harga bermula dari RM 1,499 -RM1,999) untuk Hari Jualan Pertama dalam 24 jam dan Smartphone Pengecasan Cepat 65W terlaris No. 1 pada bulan September 2020.

“Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat Malaysia kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan Dare to Leap kami dengan memberikan sokongan yang paling kuat.

Kepercayaan dan perhatian anda terhadap realme 7 Pro terbaru kami tentunya menyumbang kepada setiap pencapaian. Sudah menjadi hasrat kami untuk meningkatkan kepuasan pengguna terhadap produk dan perkhidmatan kami, rakyat Malaysia pasti dapat menantikan produk yang akan datang dari kami, “kata Tiffany Teh, Pengurus Jenama realme Malaysia.

Realme 7 Pro 8GB + 128GB dilengkapi dengan Snapdragon 720G, caj SuperDart 65W dan kamera quad Sony IMX682 64MP. Peranti ini terdapat dalam dua warna yang indah, Mirror Silver dan Mirror Blue dengan reka bentuk AG Split realme. realme 7 Pro juga dilengkapi dengan tiga slot kad, slot dual SIM dan slot kad SD khusus yang boleh dikembangkan sehingga 256GB.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: