Gaya Hidup

realme beri hadiah menarik buat peminat ayam goreng

Petaling Jaya – realme Malaysia hari ini dilengkapi dengan langkah ‘Dare to Leap’ dengan mendekati rakyat Malaysia dengan cara yang lebih kreatif dan mengejutkan.

Kerjasama antara realme Malaysia dan KyoChon Malaysia akan memupuk rasa cinta yang mendalam terhadap “ayam goreng Korea” dengan telefon pintar terbaharu mereka di pasaran, realme 7i.

Untuk sebarang permintaan penghantaran GrabFood mulai 15hb hingga 20 Oktober 2020 semasa waktu ‘realme Belanja-lah’ dari 12 tengah hari hingga 4 petang, setiap pesanan pada ayam goreng KyoChon, anda berpeluang memenangi realme 7i.

“Makanan dan teknologi saling berhubungan terutama dengan perkhidmatan penghantaran makanan, kami boleh memesan makanan pada bila saja, di mana sahaja hanya dengan mempunyai talian internet yang stabil dan tentunya, telefon pintar.

Ditujukan khas untuk rakyat Malaysia yang menggemari ayam goreng, kempen ini sesuai untuk anda. Ia adalah harapan besar kami bahawa telefon pintar terbaru kami yang baru dilancarkan, realme 7i akan menjalankan tugasnya, untuk pemenang bertuah kami dari peminat ayam KyoChon Korean Fried, ”kata Tiffany Teh, Pengurus Jenama realme Malaysia.

realme 7i akan tersedia dalam varian 8GB + 128GB, dalam warna Aurora Green dan Polar Blue pada harga RM999.

Jualan dalam talian pertama akan dilakukan di kedai rasmi realme di Lazada dari 13 Oktober 2020
(http://bit.ly/realme7ipr) sementara untuk penjualan luar talian akan ada di semua kedai dan peniaga sah di seluruh negara dari 17 Oktober 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: