Gaya Hidup

SKECHERS kolabrasi dengan Mew-Suppasit Jongcheveevat, lancar koleksi ‘The Moon Is Beautiful’ di Shopee

Kuala Lumpur – Jenama kasut kasut SKECHERS telah melancarkan koleksi khas dan bekerjasama dengan Mew-Suppasit Jongcheveevat, Duta Jenama SKECHERS Thailand. Peminat pelakon Thailand dari Malaysia kini dapat memanfaatkan “Koleksi Mew” yang dinanti-nantikan: The Moon Is Beautiful ”secara eksklusif di Shopee mulai 15 Oktober 2020.

Koleksi Mew: The Moon Is Beautiful terdiri daripada topi, t-shirt, hoodies, jaket, seluar dan
beg, dan terdapat dalam 4 warna yang berbeza – hitam, kuning, putih dan kelabu, untuk pelanggan mencampurkan dan dipadankan dengan beberapa gaya yang berbeza. Duta SKECHERS Thailand, Mew-Suppasit bukan sahaja berkonsepkan idea tetapi juga memilih skema warna dan merancang logo keseluruhan koleksi.

Mew-Suppasit Jongcheveevat berkata, “Sangat menggembirakan untuk bekerjasama dengan SKECHERS dalam membuat koleksi baru ini, terutamanya mengetahui ia akan dipaparkan di banyak negara Asia. Saya merasakan keperluan untuk memastikan reka bentuknya sesuai kumpulan orang yang berbeza, tetapi pada masa yang sama menyampaikan makna di sebalik reka bentuk.

“Saya datang dengan ‘The Moon is Beautiful’, kepercayaan orang Jepun untuk mengirimkan cinta melalui bulan sebagai inspirasi saya berharap dapat menyebarkan cinta dan muhibah saya kepada pelanggan dan peminat.”.

Koleksi Mew: The Moon is Beautiful mengambil inspirasi dari kisah Jepun kuno yang berputar
sekitar pengakuan cinta melalui bulan. Pepatah “bulan itu indah; adalah lain ungkapan “I love you”. Oleh itu, logo koleksi direka dengan huruf “M untuk mewakili kedua” Bulan “dan juga” Mew “. Garis lingkaran penghubung mewakili bulan, menyampaikan cinta dan hubungan, bersama dengan simbol infiniti yang menyerupai dua bulan bersama-sama sebagai sebahagian daripada elemen koleksi.

SKECHERS “Kol Kol Mew: Bulan Cantik” akan tersedia secara eksklusif di kedai rasmi SKECHERS Malaysia di Shopee mulai 15 Oktober 2020 di https://shopee.com.my/skechers.os

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: