Gaya Hidup

realme Malaysia catat jualan peranti penjagaan kesihatan tertinggi di Shopee 10.10

realme baru-baru ini memasuki pasaran penjagaan diri dan mendapat banyak sokongan daripada peminat mereka. realme telah menunjukkan kepada rakyat Malaysia, pelbagai lagi peranti pintar yang luar biasa dan mencapai hasil yang menarik di jualan Shopee 10.10.

Peranti pintar realme diberi penganugerahan Skala Pintar Terlaris no 1 Terbaik pada tahun 2020 (1 Jan – 10 Okt), ianya terjual Lebih Dari 1000 Unit dalam hanya 24 jam memecahkan Rekod Jualan Shopee dan dinobatkan sebagai kategori Penjagaan Kesihatan Top 2 (entri pertama) pada jualan Shopee 10.10.

“Kami gembira peminat kami menyukai dan menikmati siri penjagaan diri yang kami lancarkan baru-baru ini. Di sini, di realme Malaysia berharap barisan produk baru dapat memotivasi rakyat Malaysia untuk menjalani gaya hidup sihat dan bahagia seperti penjagaan pintar sekarang.

Peminat kini dapat mencatat perubahan setiap hari dalam memantau BMI, degupan jantung dan banyak lagi. Sementara itu, nantikan banyak lagi produk yang akan datang dalam siri penjagaan diri,” kata Tiffany Teh, Pengurus Jenama realme Malaysia.

Rakyat Malaysia kini dapat memantau kesihatan mereka dengan Skala Smart realme yang dilengkapi dengan sensor Bio-impedance Analysis (BIA) yang mampu mengukur lemak badan, pemantauan denyutan jantung, otot dan masa, fungsi LightWeight Mode yang membolehkan pengguna mengukur ukur skala yang lebih ringan.

Peminat dapat memperoleh Skala Pintar yang sebenar di http://bit.ly/realmesscalepr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: