Gaya Hidup

Nikmati FWD Takaful’s UnBound dengan telefon pintar realme narzo 20 series

Petaling Jaya – Dalam kolaborasi antara realme dan FWD Takaful, alami permainan AR UnBound by FWD Takaful dengan siri narzo 20 realme. Sekiranya anda berminat untuk mencuba UnBound AR World Game sendiri, kunjungi mana-mana kedai pengalaman di seluruh Malaysia.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih banyak maklumat mengenai UnBound oleh FWD Takaful, kunjungi laman web rasmi mereka. Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai siri narzo 20, kunjungi laman web rasmi realme.

“Kerjasama dengan UnBound Powered oleh FWD Takaful membawa pengalaman permainan AR yang baru untuk peminat kami kerana mereka dapat “menyelamatkan dunia” dengan menemui identiti Hidden Centurions dan the Tiang FWD Takaful untuk mempromosikan E-pembelajaran dan celik Kewangan kepada belia.

Saya yakin bahawa kami akan memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan menyeronokkan bagi semua orang yang meneroka AR World with narzo ”, kata Tiffany Teh, Pengurus Jenama realme Malaysia.

Aplikasi ini akan diperkuat oleh siri realme narzo 20 di Malaysia, pemain juga boleh mendaftar sekarang di www.unboundmalaysia.com atau ikuti permainan terbaru UnBound @ unbound.edn di Instagram dan Facebook mulai hari ini, rakyat Malaysia dapat memperoleh pengalaman langsung dari UnBound AR World Games dengan mengunjungi semua kedai di seluruh Malaysia. Kedai sebenar dikenali sebagai Pusat Pengalaman AR bagi rakyat Malaysia untuk merasakan kehebatan dalam kehidupan seharian anda.

“UnBound Powered by FWD Takaful adalah permainan Augmented Reality generasi seterusnya yang dibuat untuk anda menjadi Wira dalam kehidupan kedua anda. Dengan lebih daripada 60,000 pemain pada tahun 2019 sahaja di seluruh Malaysia, kami gembira untuk berhubung dengan hampir dan menjadi sebahagian daripada peranti yang hebat, realme narzo 20 Series untuk mengagak semula dunia dengan AR.

Kami percaya bahawa realme narzo 20 Series terbaru adalah permainan dan alat interaktif yang sempurna untuk pencinta AR Mobile Game untuk melihat semua peristiwa yang belum pernah terjadi sebelumnya dengan pancaindera yang mendalam AR World ”, kata Ryan Kang, Pengarah UnBound Powered oleh FWD Takaful.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: