Gaya Hidup

Firefly lancar jualan tiket Boeing 737-800 untuk penerbangan dari Penang

Subang Jaya – Firefly melancarkan penjualan tiket untuk operasi kapal terbang barunya dari Pulau Pinang ke Kota Kinabalu, Kuching dan Johor Bahru dengan harga serendah RM79 sehala.

Selain itu, ahli berdaftar Firefly akan dapat menikmati harga eksklusif dengan tambang serendah
RM69 sehala. Pelanggan akan menikmati penerbangan dengan selesa dengan tiga pesawat Boeing 737-800 di laluan baru ini bermula Januari 2021.

Ketua Pegawai Eksekutif Firefly, Philip See berkata, “Kami sangat senang memulakan perjalanan 2021 dengan perkhidmatan kapal terbang kami dari Pulau Pinang ke seluruh Malaysia. “

Laluan ini akan memberi kelebihan kepada pelancong perniagaan dan percutian seperti Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang iaitu hab Utara yang menghubungkan ke bandar-bandar utama di seluruh Asia. Syarikat penerbangan memasang laluan baru ini 2 hingga 3 kali setiap hari kerana melihat permintaan dalam pasaran.

“Kami berharap dapat membantu dalam pemulihan ekonomi industri perniagaan dan pelancongan. Tahun 2020 sangat mencabar bagi kita semua dalam industri pelancongan dan kita mengharapkan perkhidmatan baharu akan membantu mempercepatkan pemulihan ekonomi pada tahun 2021 ” katanya.

Rangkaian Firefly yang kuat dengan Malaysia Airlines dan MASwings akan memberikan pengalaman perjalanan yang lancar kepada penumpang, sambil mempelbagaikan hubungan asasnya ke Malaysia Timur, Thailand, Indonesia dan Singapura.

Penerbangan ini menyediakan perkhidmatan yang fleksibel; menawarkan pilihan untuk pelanggan dengan tambahan keselesaan sepanjang perjalanan. Penumpang akan terus menikmati kemudahan, peluang untuk memperoleh dan menebus mata Enrich dengan pilihan untuk menambah keistimewaan seperti pemilihan tempat duduk, perlindungan insurans, makanan panas dalam penerbangan dan banyak lagi.

Penumpang juga boleh memilih kumpulan FlyPremium dan set perkhidmatan FlyInfinite dengan ciri produk termasuk perubahan penerbangan tanpa had, peruntukan bagasi 35KG, makanan panas, pemilihan tempat duduk dan banyak lagi faedah.

Tiket boleh didapati melalui semua ejen pelancongan dan laman web Firefly. Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan perkhidmatan, lawati www.fireflyz.com.my atau hubungi + 603-78454543.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: