Gaya Hidup

Watsons rai Tahun Baru Cina untuk komuniti

Kuala Lumpur – Dengan Tahun Baru Cina dan perayaan Hari Valentine, Watsons Malaysia telah menyumbangkan produk keperluan dan hadiah kesihatan untuk Rumah Warga Emas di Puchong.

Dorongan sumbangan adalah untuk menanamkan semangat sukarelawan dan menyumbang ke arah atujuan yang baik. Melalui inisiatif ini, Watsons berharap dapat menanamkan nilai positif untuk menjaga kesejahteraan dan kesihatan warga emas yang menetap disitu.

“Watsons selalu berkomitmen untuk membawa gaya hidup sihat kepada masyarakat kita. Kami mahu kembalikan dan ingatkan semua orang bahawa walaupun dalam masa sukar ini, kesihatan dan kesejahteraan adalah sangat penting terutama bagi masyarakat tua kerana mereka adalah antara yang paling mudah terdedah dalam memerangi wabak yang berterusan. Kami berharap dapat membawa mereka cinta dan kebahagiaan semasa musim Tahun Baru Cina ini, ”kata Caryn Loh, Pengarah Urusan, Watsons Malaysia.

Watsons selalu menjadi tujuan pelanggan dan ahlinya untuk membeli-belah berkaitan produk kesihatan seperti pemakanan, makanan tambahan dan vitamin untuk membina sistem imun dan kesejahteraan. Dengan banyak pilihan dan pelbagai produk kesihatan yang berkualiti, Watsons mempunyai pelbagai promosi di seluruh negara dan pengumuman perkhidmatan awam yang berterusan untuk mengingatkan masyarakat umum tentang kesihatan dan kebersihan.

Caryn menambah, “Watsons akan terus menjadi pemain industri dalam mendidik, meningkatkan kesadarandan menyediakan barang keperluan kepada orang ramai ketika negara terus bertempur dengan pandemik.

“Sumbangan tersebut diberikan kepada The Victory Elderly Home dan diterima oleh Encik Loo ChoonTeong wakil rumah yang merangkumi 65 orang tua. Selain itu, Watsons melancarkan program Watsons Health 45+ untuk ahli Watsons yang berumur 45 tahundan ke atas untuk membantu memberi akses kepada perundingan penjagaan kesihatan, dispensari perundingan percuma dan potongan tambahan untuk vitamin, dispensari atau produk farmasi.

Untuk menikmati keistimewaan ini, ahli dapat mengaktifkan promosi istimewa di Watsons yang terdekat dan berunding dengan ahli farmasi dan penasihat kesihatan Watsons. Untuk lebih maklumat, lawati https://www.watsons.com.my/promo-health45plus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: