Gaya Hidup

Cadbury Malaysia lancar Cadbury Zip baharu, dapatkan di Shopee

Kuala Lumpur – Cadbury Malaysia, di bawah syarikat makanan global Mondelēz International, telah melancarkan Cadbury Zip serba baru. Makanan ringan yang menggembirakan ini menyediakan resipi baru yang disempurnakan dan memikat sebagai sebahagian daripada strategi jenama untuk menambah baik produk.

Dengan suasana rakyat Malaysia yang tinggal dirumah, Cadbury mencipta kegembiraan untuk dinikmati bersama-sama rakan dalam zoom dengan Zip.

Jadi apa bezanya dengan Cadbury Zip baru ini berbanding sebelum ini?

Asal asas coklat kini digantikan dengan smooth & kegemaran Malaysia Susu Cadbury Dairy yang berkrim.

Ia juga ditingkatkan dengan 20% lebih banyak coklat daripada sebelumnya kerana resipi baru memastikan setiap gigitan dibungkus dengan kebaikan coklat. Tidak berhenti di sana, Cadbury juga mengembangkan resipi untuk
pastikan wafer sentiasa rangup untuk menjamin kepuasan yang melengkapkan coklat dalam setiap gigitan.

Cadbury Zip serba baru hadir dalam saiz pek yang disegarkan dengan ‘Z’ merah yang menyerlah pembungkusan ungu yang ikonik.

Ia boleh didapati di Shopee dengan harga RM1.00 untuk Cadbury ZIP Trial Pack, RM1.90 untuk Cadbury ZIP Big Singles, RM 4.70 untuk Cadbury ZIP Value Multipack dan RM9.90 untuk Cadbury ZIP Sharebag. Shopee telah melihat permintaan makanan ringan yang semakin meningkat di platformnya, dengan setengah juta makanan ringan termasuk coklat dan biskut dibeli antara 11 dan 15 Januari 2021 ketika Perintah Kawalan Pergerakan kedua (MCO 2.0) diumumkan.

Sebagai perayaan bar wafer coklat baru ini, para pencinta coklat akan mendapat sampel percuma Cadbury Zip baru dengan sebarang pembelian dari kedai rasmi Mondelēz International di Shopee dari sekarang sementara stok masih ada. Sampel juga dilengkapi dengan kod QR di mana pengguna dapat menebus baucar untuk mendapatkan diskaun untuk pembelian Cadbury Zip mereka yang seterusnya.

Menambah kegembiraan, Chipsmore menghidupkan kembali kempen Chipsmore x Monopoly Pembeli. Peminat Chipsmore akan membawa pulang cawan cantik dari sekarang hingga 21 Mac dan percuma beg berjimat dari 22 Mac hingga 18 April dengan pembelian mana-mana pek Chipsmore terpilih.

Hadiah percuma ini boleh didapati secara eksklusif di Shopee. Tertakluk kepada terma dan syarat. Pelancaran Cadbury Zip baru ini bersempena dengan Penjualan Pasaraya 3.3 Shopee.

Pengguna Shopee yang mengunjungi platform semasa penjualan dari sekarang hingga 3 Mac 2021 juga akan menikmati penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM10, diskaun 50% setiap hari serta tawaran dari serendah 33 sen. Jangan lupa bayar dengan ShopeePay untuk pembayaran lebih lancar.

Nikmati hidangan Cadbury yang enak dan produk makanan ringan yang lazat dari Mondelēz dengan melawat https://shopee.com.my/mondelezcadburyofficial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: