Gaya Hidup

Gong Cha lancar kedai flagship pertama di Kuala Lumpur

Kuala Lumpur – Gong cha telah secara rasmi melancarkan Kedai Flagship pertama mereka di Malaysia! Terletak di tingkat dua The Gardens Mall, Mid Valley City, Kuala Lumpur, gerai yang baru diubah suai ini menawarkan menu eksklusif serta pengalaman teh buih premium dengan ruang tempat duduk yang ditentukan.

Dengan reka bentuk dalaman yang menarik dengan warna merah khas jenama ini, kedai ini bertujuan untuk meningkatkan pengalaman menikmati teh buih dengan sentuhan premium.

Ruang tersebut dibahagikan kepada stesen kerja, sementara ruang yang lain adalah ruang pelanggan yang santai.

Ini membolehkan pelanggan menikmati minuman sambil bersantai bersama keluarga dan rakan-rakan.

Walau bagaimanapun, Gong Cha sentiasa memastikan pelanggan mematuhi SOP yang ditetapkan.

Selain minuman biasa di menu, Flagship Store yang baru juga menyajikan minuman teh premium dengan harga pengenalan RM10. Bagi peminat jenama minuman ini, produk merchandise Gong cha seperti botol air, buku dan cawan juga boleh didapati di sini.

Secara eksklusif dengan platform Shopee pelanggan boleh menyertai kempen Raya Bersama Shopee yang sedang berlangsung.

Untuk kempen Raya Bersama Shopee x Gong cha, ia menawarkan minuman yang dihiasi mutiara berbentuk hati berperisa strawberi manis dan kenyal yang dilimpahi dengan susu coklat dan dihiasi dengan buih susu masin khas Gong cha – sesuai untuk berbuka puasa atau sebagai pencuci mulut.

Memandangkan minuman ini adalah edisi terhad, pelanggan boleh mendapatkannya di Shopee yang hanya boleh dibeli dari Baucer Makanan & Perkhidmatan melalui dengan harga RM13 dari 16 April hingga 14 Mei 2021.

Kemudian ianya boleh ditebus di mana-mana kedai Gong cha di seluruh negara. Harga ini akan menjadi separuh harga pada 18 Apr, 20 Apr, 23 Apr, 28 Apr, 1 Mei, 5 Mei, 12 Mei & 14 Mei.

Sementara itu, peminat Gong cha yang sudah mempunyai minuman mereka juga boleh melihat portal dalam talian Deals Near Me di aplikasi Shopee untuk mendapatkan baucer tunai Gong Cha ShopeePay yang menakjubkan!

Dengan hanya 5 sen, pengguna ShopeePay boleh menikmati pulangan tunai 40% (terhad pada RM4) apabila membayar dengan ShopeePay.

Lebih-lebih lagi, hanya pada 18 April, pencinta Gong cha juga dapat membeli Baucer Gong cha ShopeePay untuk menikmati wang tunai RM8 apabila mereka membelanjakan RM20!

Sebagai pembukaan kedai baru, pelanggan berpeluang memenangi baucer dan barang eksklusif dari Gong cha dalam permainan ‘Spin The Wheel’ setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad dari 16 April hingga 9 Mei 2021.

Untuk menyertai, pelanggan perlu membeli minuman mereka dengan ShopeePay.

Tertakluk kepada terma dan syarat. Mulai 16 April dan seterusnya, lawati https://shopee.com.my/raya-bersama-shopee-gongcha untuk maklumat lebih lanjut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: