Gaya Hidup

Atome lancar kempen ‘Get Raya Ready’ di Malaysia dengan 40 jenama

Kuala Lumpur – Atome, platform beli sekarang bayar kemudian terkemuka di Asia, bekerjasama dengan 40 jenama runcit seperti The Face Shop, Hush Puppies, Cocomi, Obermain, Crumpler, Miniso, Eu Yan Sang, Swee Lee, 176 Avenue, Box of Bricks, Liberty Active dan Li -Mesti menyambut bulan Ramadan di Malaysia.

Kempen ‘Get Raya Ready’ selama tiga minggu Atome, dari 26 April hingga 13 Mei, menawarkan pelbagai promosi membeli-belah yang menarik dalam kategori fesyen, kecantikan dan gaya hidup.

Pembeli yang menggunakan Atome untuk membeli-belah dan membayar di gerai yang mengambil bahagian juga akan layak untuk cabutan bertuah kempen ‘Belanja & Menang’. Atome, yang dilancarkan di Malaysia akhir tahun lalu, membolehkan pembeli membagi bil dan menyebarkan pembayaran selama 3 bulan, dengan faedah sifar, yuran perkhidmatan atau yuran tahunan. Untuk membayar menggunakan Atome, pembeli perlu memuat turun aplikasi mudah alih di App Store atau Google Play.

Trasy Lou Walsh, Pengurus Besar Atome Singapura dan Malaysia

Trasy Lou Walsh, Pengurus Besar Atome Singapura dan Malaysia berkata: “Ramadan adalah bulan yang sangat istimewa bagi rakyat Malaysia. Ini adalah masa untuk hubungan, renungan dan juga perayaan. Kempen “Get Raya Ready” kami membolehkan kami menyokong rakan niaga runcit kami di Malaysia kerana mereka menyesuaikan diri dengan perubahan pantas dalam tingkah laku belanja dan pembayaran pengguna pasca Covid19.

Pada masa yang sama, pembeli di Malaysia juga akan mendapat keuntungan dari fleksibiliti pembayaran dan akses ke pelbagai promosi dalam talian dan luar talian yang menarik ketika mereka membuat rumah dan keluarga mereka “Raya ready”.

Senarai peniaga yang mengambil bahagian:

Minggu 1 (26 April hingga 2 Mei): Fesyen
Crumpler, Li-Ning, Hush Puppies, Obermain, Cocomi

Minggu 2 (3 hingga 9 Mei): Kecantikan & Gaya Hidup

176 Avenue, The Face Shop, Eu Yan Sang, Swee Lee, Box of Bricks, Miniso

Minggu 3 (10 hingga 13 Mei)

Semua peniaga yang mengambil bahagian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: