Gaya Hidup

Pulangan tunai dan potongan harga yang menarik di semua farmasi ini dengan ShopeePay

Kuala Lumpur – Semasa kita terus memerangi penyebaran wabak, pentingnya kita menyediakan vitamin dan ubat-ubatan di rumah. Ini untuk menambah tubuh kita dengan nutrien yang mencukupi yang diperlukan untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh kita, yang memungkinkan kita berada dalam keadaan sihat untuk melawan virus.

Oleh itu, senarai pulangan tunai dan diskaun terbaik di farmasi di seluruh negara pasti menarik. Yang mesti anda buat ialah:

-Lawati ciri ‘Deals Near Me’ di laman utama aplikasi Shopee

-Cari farmasi yang mengambil bahagian ini

-Beli Voucher ShopeePay dari harga serendah 10 sen

‘Gunakan baucar sebelum anda membayar dengan ShopeePay untuk menikmati hadiah masing-masing

“Deals Near Me’ adalah ciri dalam talian ke luar talian (O2O) yang menggunakan perkhidmatan berasaskan lokasi untuk membantu pengguna menemui Baucar ShopeePay oleh kafe, restoran, perkhidmatan, pasar raya dan banyak lagi yang berdekatan.

Berikut adalah beberapa farmasi yang menawarkan Baucar ShopeePay, sementara stok masih ada:

Farmasi Multicare

Ditubuhkan pada tahun 2000 di Cheras, Multicare Pharmacy telah berkembang menjadi salah satu farmasi komuniti terkemuka di luar sana. Nantikan rangkaian produk dan kualiti mereka yang menyeluruh sambil menikmati pulangan tunai 40%, dengan harga RM4 tanpa perbelanjaan minimum apabila anda menebus Baucar ShopeePay di hampir 70 cawangan di seluruh Semenanjung Malaysia.

Farmasi Sunway

Rangkaian farmasi di bawah salah satu konglomerat terbesar di Malaysia kini mempunyai lebih daripada 10 gerai, setelah pertama kali dibuka di stesen minyak Caltex di Bandar Sunway, Petaling Jaya. Nikmati pulangan tunai 40%, berharga RM4 tanpa perbelanjaan minimum dengan Baucar ShopeePay dan belikan semuanya dari rawatan peribadi hingga peralatan perubatan dan alat bantu bergerak di kedai mereka di seluruh Lembah Klang dan Johor Bahru.

Be Pharmacy

Be Pharmacy menyediakan perkhidmatan farmasi profesional dan kaunseling kepada masyarakat setempat. Bermula di Puchong lebih dari 20 tahun yang lalu, rangkaian farmasi sejak itu memberikan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang boleh dipercayai kepada mereka di Selangor dan Kuala Lumpur. Pengunjung ke kedai mereka dapat menikmati faedah yang sama dengan farmasi di atas ketika menebus Baucar ShopeePay di lebih 10 gerai di Lembah Klang.

Health Lane Family Pharmacy

Kesihatan Hebat Bermula Di Sini – Tagline Health Lane Family Pharmacy dengan sempurna merangkumi apa yang telah diberikannya kepada isi rumah di Malaysia sejak tahun 1988. Kini dengan menerima Baucar ShopeePay, pelanggan dapat menikmati potongan langsung RM5 dengan perbelanjaan minimum RM20 di lebih daripada 200 cawangan mereka di seluruh Semenanjung Malaysia.

Selain itu, terdapat juga Voucher ShopeePay yang akan memberi anda Health Lane Protect Sanitizer dengan harga hanya 80 sen, untuk memastikan anda selamat semasa anda melancong ke ruang awam.

Bagi mereka di Sabah dan Sarawak, jangan khuatir – kami telah membuat anda dilindungi. Voucher ShopeePay yang menawarkan pulangan tunai 40%, dengan harga RM4 tanpa perbelanjaan minimum juga tersedia untuk Farmasi PMG, dengan hampir 30 lokasi di seluruh Malaysia Timur.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai baucar ini, lawati shopee.com.my/shopeepay-voucher.. Jangan lupa membaca terma dan syarat dengan teliti dan perhatikan tempoh sah baucar. Sentiasa ingat untuk tetap selamat ketika mengunjungi farmasi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: