Gaya Hidup

Pencinta matcha boleh nikmati minuman baharu Gong Cha, nikmati promosi hebat di Shopee

Kuala Lumpur – Istimewa buat seluruh rakyat Malaysia yang juga peminat minuman Gong Cha dan
Platform e-dagang nombor 1, Shopee kini kembali untuk satu lagi minuman khas yang pastinya membuatkan anda tersenyum.

Kali ini, Gong Cha akan memikat pencinta matcha dengan siri minuman baru yang untuk meraikan festival minuman khusus bagi promosi Festival Jenama Shopee 10.10.

Para pencinta matcha akan menikmati tiga minuman eksklusif iaitu Matcha Coffee Latte, Matcha Marble dan Matcha Latte yang hanya boleh dibeli melalui App Shopee dari sekarang hingga 25 Oktober.

Matcha Coffee Latte

Siapa sangka matcha dan espresso boleh berganding bahu dalam satu minuman. Serbuk matcha halus yang disalut dengan susu dan tembakan espresso yang kaya menghasilkan minuman berlapis yang indah. Sekiranya anda tidak dapat memisahkan antara kopi ais dan matcha latte, bagaimana pula menikmati yang terbaik dari kedua-dua dunia sekaligus!

Matcha Marble

Minuman untuk Instagram-worthy diindahkan dengan tekstur marmar yang indah yang dihasilkan oleh pengadunan dan menenun serbuk matcha halus menjadi susu untuk membentuk wajah yang halus. Lebih manis dengan pilihan anda, minuman ini dihiasi dengan lapisan khas Gong Cha buih susu berkrim yang menjadikan anda lebih memerlukan.

Matcha Latte

Rasa segar, terutamanya pada hari yang panas, ketika anda menikmati minuman matcha latte.

Psst! Kami mendengar bahawa matcha latte mempunyai beberapa faedah kesihatan. Jadi tunggu apa lagi? Siri e-minuman Gong Cha hanya boleh dibeli secara digital melalui App Shopee dan ditebus di semua gerai Gong Cha di seluruh negara.

Dapatkan Festival Shopee x Gong Cha 10.10 Minuman secara eksklusif di Shopee melalui portal dalam aplikasi Baucar Perkhidmatan dari sekarang hingga 25 Oktober.

Peminat boleh menikmati minuman dengan harga pengenalan RM10. Lebih jimat semasa anda membeli minuman pada harga RM5 sahaja pada Oktober ini pada tarikh istimewa: 3, 7, 10, 15, 18, 21 & 24 oktober.

Festival Minuman 10.10 adalah bersempena dengan Festival Jenama Shopee 10.10 iaitu berlangsung dari sekarang hingga 10 Oktober nanti.

Acara membeli-belah dalam talian terbesar untuk jenama seperti Gong Cha dan banyak lagi, Festival Jenama Shopee 10.10 pasti mengejutkan pengguna dengan penjimatan yang lebih hebat. Nikmati tawaran eksklusif RM10, penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM10 dan pilih pelbagai pilihan produk asli 100% dari jenama kegemaran melalui Portal dalam aplikasi Diskaun Juta Dolar.

Pengguna juga berpeluang memenangi hadiah, baucar dan Koin Shopee bernilai sehingga RM1,000,000 ketika bermain Permainan Shopee seperti Shopee Farm, Shopee Claw, Shopee Poly dan banyak lagi.

Tunggu apa lagi? Lawati https://shopee.com.my/gongcha-shopee-series sekarang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: