Gaya Hidup

BaWangChaJi rai ‘Single Day’ dengan 11 jenama hebat sempena 11.11

Petaling Jaya – Menacari sesuatu yang menggembirakan untuk meraikan ‘single day’?

BaWangChaJi mempunyai 11 sebab untuk anda! Sebagai salah satu rangkaian kedai teh serantau terawal dan pembekal daun teh asli, BaWangChaJi hari ini mengumumkan Kempen Rethink ‘Single’
bersempena dengan Sambutan 11.11 bagi mendorong rakyat Malaysia mencintai diri sendiri dengan sebelas orang kejutan berbeza.

BaWangChaJi akan meraikan tarikh 11 dengan kebahagiaan berganda melalui tandatangan 11.11 gelas.

Kejutan dan kempen media sosial, iaitu Self-Love 101 Giveaway. Ianya bukan sahaja untuk anda yang masih bujang atau berkahwin, semua peminat teh dan rakyat Malaysia dialu-alukan untuk membeli Teh Susu Segar pada 11 November dan menikmati hadiah cintai diri kita dari bahagian bawah setiap gelas besar.

Selain Kejutan gelas tear yang akan dijalankan di semua outlet dan dalam talian melalui penghantaran
platform, pencinta teh juga berpeluang memenangi satu set “Hadiah Cintai diri Sendiri 101” yang luar biasa dengan memuat naik gambar dan berkongsi mengenai kempen minum air di Facebook
dan Instagram.

Setiap “Hadiah Cintai diri sendiri 101” terdiri daripada barang bernilai RM2,000 dari 11 jenama rakan kongsi sepanjang tempoh kempen ini.

BaWangChaJi bekerjasama dengan 11 jenama yang mempunyai pengaruh kuat dalam gaya hidup dan cintai diri seperti The Fish Bowl MY, Signature Market, J & T Express, Hermo, Celmonze, Happy Bunch, Alph Studio, AISPORTZ, Hungry, Rev Fitness dan Nomu Nutrition.

Ini akan menjadi pengalaman luar biasa bagi peminat kerana anda boleh menjangkakan hadiah eksklusif seperti produk, barangan dan baucar promosi pelbagai jenama dengan BaWangChaJi.

“Dalam Kempen Hari 11.11 ini, kami ingin menyampaikan bahawa menjadi bujang boleh menggembirakan dan bebas, mari kita bersama-sama menikmati cintai diri dan memikirkan nikmati semula hari ‘Single’.

“Walaupun kehidupan bujang telah menjadi gaya hidup yang dapat diterima, orang-orang bujang masih menghadapi stigma sosial dilihat sebagai kesepian dan tidak bahagia. Oleh itu, kami memainkan peranan untuk memberi penekanan pada kepentingan dan kekuatan cintai diri serta mewujudkan semangat menaikkan semangat melalui BaWangChaJi.

“Kempen ‘Single’ untuk semua rakyat Malaysia, ”kata Jack Chong, Pengarah BaWangChaJi Malaysia.

BaWangChaJi menjemput semua pencinta teh untuk meraikan Singles ’Day dan peminat berpeluang diminta memenangi hadiah terbaik .

Setiap orang yang berkunjung ke kedai diminta untuk memakai pakaian pelitup muka dan ikuti Prosedur Operasi Standard (SOP) mengenai langkah-langkah kesihatan dan keselamatan untuk menikmati teh kegemaran anda.

Tempoh kempen hanya pada 11 November 2020 di semua outlet BaWangChaJi di Malaysia:

● Sri Petaling, KL
● Bukit Jalil City, KL
● Kepong Menjalara, KL
● Sunway Velocity, KL
● Damansara Uptown, PJ
● SS2, PJ
● Kimberly Street, Penang
● Mount Austin, JB
● Toppen Shopping Center, JB
● Kota Syahbandar, Melaka

Rakyat Malaysia juga boleh menyertai kempen ini dengan membeli siri Teh Susu Segar secara dalam talian dan nikmati penghantaran minuman dari platform sedia ada seperti GrabFood, Food Panda,
Lapar dan Hantar Makan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: