Gaya Hidup

Kiehl’s rasmi kedai premium dalam talian di Shopee

Kuala Lumpur – Jenama penjagaan kulit, Kiehl’s telah melancarkan kedai rasminya di Shopee sebagai sebahagian daripada rancangannya untuk mengembangkan empayar mereka dalam sektor e-dagang dan menjangkau lebih ramai pengguna di seluruh Malaysia.

Kedai rasmi pertama jenama itu di Shopee membawa jenama penjagaan kulit yang menyediakan penyelesaian penjagaan kulit sejak 171 tahun yang lalu dan mula berkhidmat kepada komuniti dalam talian dengan menubuhkan laman webnya sendiri pada September 2016. Dalam usaha untuk mengukuhkan kehadiran dalam talian mereka tahun ini, Kiehl’s berganding bahu dengan Shopee untuk menyediakan akses yang lebih besar bagi produknya kepada lebih ramai pengguna di Malaysia.

Mengulas mengenai kerjasama itu, Yvonne Liew, Pengurus Besar Jenama Kiehl’s berkata, “Kami gembira untuk jenama Kiehl’s dengan pembukaan kedai rasmi pertama kami di Shopee Premium, di Malaysia. Semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), kami melihat pertumbuhan yang luar biasa untuk produk penjagaan kulit dan memberikan hasil kulit yang sihat yang menjadi keutamaan bagi rakyat Malaysia.

Untuk memenuhi keperluan pelanggan dengan lebih baik, kami memudahkan mereka menyemak imbas, mencuba dan membeli produk kami melalui Shopee. Kami tidak sabar untuk mencipta kempen yang menarik dan inovatif bersama Shopee yang akan menggembirakan dan mengejutkan pengguna.” katanya.

Tawaran pelancaran eksklusif di Shopee Premium Kiehl’s menawarkan penjimatan sehingga 30% untuk set nilai eksklusifnya termasuk Calendula Herbal-Extract Toner Alkohol-Free, Clearly Corrective Dark spot Solution, Ultra Facial Oil-Free Gel Cream dan Retinol Skin-Reneging Micro- Serum Dos.

Selain itu, Kiehl’s akan memberi ganjaran kepada pengikut baharu kedai Kiehl’s Shopee dengan baucar diskaun RM10. Baucar ini boleh digunakan dengan perbelanjaan minimum RM10 untuk produk Kiehl.

Untuk membantu pelanggan mencari penyelesaian terbaik untuk keperluan kulit mereka sama ada jerawat, penuaan atau kulit kering, set rutin penjagaan kulit percubaan Kiehl akan tersedia pada harga percubaan untuk membolehkan pelanggan mengalami rutin penjagaan kulit penuh dan menikmati penjimatan sehingga 30%.

Pengguna boleh melawati kedai rasmi Kiehl di Shopee Premium di https://shopee.com.my/kiehls.os

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: