Gaya Hidup

NESCAFÉ rai Bulan Kopi Antarabangsa, tawar hadiah hebat

Kuala Lumpur – Bersempena Bulan Kopi Antarabangsa tahun ini, jenama kopi kegemaran sedunia, NESCAFÉ® bakal menyambutnya secara besar-besaran dengan menganjurkan “PeraduanNESCAFÉ®–Vibe Kopi” melalui aplikasi WhatsApp.

Sebanyak 324 buah hadiah bernilai hampir RM290,000.00 sedia untuk dimenangi melalui peraduan hebat ini, termasuklah 18x motosikal Honda Vario 150 Repsol!

Peraduan ini akan berlangsung dari 6 September-7 November 2021. Bertemakan “VibeKopi” (Suasana Kopi), NESCAFÉ® Sedia untuk diminum ingin mengajak semua rakyat Malaysia untuk menikmati minuman kopi kegemaran masing-masing di mana sahaja mereka berada sambil meraikan kenikmatan kopi.

Menurut Pegawai Eksekutif Perniagaan, Unit Perniagaan Sedia-untuk-Diminum, Nestlé (Malaysia) Berhad, AprilWong, “Kami cukup teruja keranaNESCAFÉ® Sedia-untuk-Diminum memiliki pelbagai jenis produk untuk dikongsikan bersempena Bulan Kopi Antarabangsa ini.

Tiada lebih sesuai untukmenyambut bulan yang bermakna ini dengan menawarkan ganjaran menarik ini buat para pengguna setia kami. Ketika memilih hadiah-hadiah peraduan ini, kami mengambil kira bagaimana ia dapat membantu kehidupan mereka dalam norma baharu, sama ada untuk membantu mereka mencari sumber pendapatan tambahan, mengisi masa lapang di rumah, mahupun memberi kredit e-dompet untuk menyokong kesejahteraan hidup mereka.

Kami berharap agar NESCAFÉ® dapat terus dinikmati dan disukai oleh semua rakyat Malaysia.

”Ikuti langkah-langkah di bawah untuk menyertai:

Langkah1 :Beli mana-mana produkNESCAFÉ® Tin/Botol/Cawan dengan nilai terkumpul sebanyak RM6 dalam satu resit asal dari mana-mana peruncit terlibat (di kedai atau dalam talian).

Langkah2 :Tuliskan nama penuh dan nombor kad pengenalan anda di muka depan resit dan hantarkan gambar resit yang JELAS memaparkan jumlah amaun resit tersebut ke talian WhatsApp penganjur: 018-388 0070.

Kesemua penyertaan hanya akan diterima melalui WhatsApp sahaja.

Hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi adalah:

Hadiah Utama x 18

MotosikalHONDA Vario 150 Repsol (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Pertama x 18

Konsol PS 5 (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Kedua x 18

Komputer riba Dell Inspiron 15 (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Saguhati x 270

RM 50 kredite-dompet Touch ‘n GO (30 pemenang mingguan x 9 minggu)

PELBAGAI HADIAH TAMBAHAN UNTUK DIMENANGI DARI7-ELEVEN DAN LOTUS

Para peserta yang membuat pembelian mereka dari 7-ELEVEN dan LOTUS juga akan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah tambahan yang terdiri daripada KerusiGaming TT-Racing dan konsol Nintendo Switch.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat ini dan hantarkan penyertaan anda sebelum peraduan berakhir pada 7 November 2021. Bagi merancakkan lagi sambutan Bulan Kopi Antarabangsa buat rakyat Malaysia tahun ini, NESCAFɮ telahpun melancarkan dua perisa baharu Siri Kopitiam NESCAFɮ[NESCAFɮKopi-C &NESCAFɮCham.

Di samping itu,NESCAFɮ juga menyerlahkan rasa nikmat pencuci mulut kegemaran tempatan dalam kopinya dengan memperkenalkan tiga lagi perisa Edisi Terhad, yang hanya boleh didapati melalui tiga peruncit tertentu sahaja iaitu; NESCAFɮGula Melaka(di 7-Eleven), NESCAFɮSirapBandung (di Petronas), dan NESCAFɮPandan (diShell).

Jadi, tunggu apa lagi? Pastikan andasinggah di kedai berdekatan untuk mendapatkannya dan mulakan hari anda dengan NESCAFÉ®.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: