Gaya Hidup

Infinix siri NOTE 30 bakal dirasmikan pada 24 Mei ini

Kuala Lumpur – Infinix Malaysia akan memperkenalkan siri NOTE 30 terbaru yang akan dilancarkan di Malaysia pada 24hb Mei 2023. Siri baharu ini dijangka memberikan pengalaman permainan yang hebat, seterusnya mengukuhkan kedudukan Infinix dalam industri perjudian. Sempena pelancaran, Infinix Malaysia adalah dengan bangganya mengumumkan perkongsian terbarunya dengan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) sebagai rasmi penaja telefon pintar permainan untuk Kejohanan Moonton Student Leader (MSL) 2023.

Infinix NOTE 30 series mewakili tambahan terbaru kepada barisan siri NOTE dan berfungsi sebagai model perdana siri ini. Mempunyai slogan terbaharu Infinix ‘Permainan Melangkaui Had’, ia memenuhi keperluan keperluan generasi muda dan membawa permainan ke peringkat seterusnya. Infinix menjurus ke arah memupuk tabiat permainan yang sihat dan memperkasakan peminat esport, terutamanya dalam kalangan pelajar, dengan menyediakan telefon pintar berteknologi tinggi yang berpatutan.

Infinix NOTE 30 Pro dilengkapi dengan 68W All-Round FastCharge dan 15W Wireless Charging teknologi, yang boleh mengecas sehingga 80% dalam masa 30 minit sahaja. Peranti ini juga mempunyai ciri yang mengasyikkan Paparan penjagaan mata AMOLED 6.67 inci 10-bit, bersama pembesar suara stereo dwi dengan JBL & Hi-Res.

Dikuasakan oleh pemproses Kuasa Ultra 6nm MediaTek Helio G99 yang mantap dan cekap, Infinix NOTA 30 Pro menyampaikan prestasi sepantas kilat, sesuai untuk gaya hidup pantas masa kini masyarakat.

Selain itu, Infinix akan memperkenalkan peranti lain daripada siri NOTE 30nya, Infinix NOTE 30. Telefon pintar Infinix NOTE 30 didatangkan dengan bateri 5,000mAh yang kuat, dan mempunyai 45W All-Teknologi FastCharge bulat. Selain itu, ia dilengkapi dengan storan 256 GB dan RAM yang dilanjutkan sehingga 16 GB (8 GB + 8 GB) semuanya bersedia untuk mengambil bahagian dalam pasaran telefon pintar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: